Some Kind Of Trouble (2010)

Some Kind Of Trouble je zatím posledním vydaným albem Jamese Blunta. Společnost Atlantic/Custard Records ji vydala v listopadu 2010.

Obsah alba Some Kind Of Trouble

  1. Stay the Night
  2. Dangerous
  3. Best Laid Plans
  4. So Far Gone
  5. No Tears
  6. Superstar
  7. These Are the Words
  8. Calling Out Your Name
  9. Heart of Gold
  10. I’ll Be Your Man
  11. If Time Is All I Have
  12. Turn Me On